Aprofiti l’estiu per a fer les seves comandes de llenya

Venda llenya Urtx Cerdanya

Els mesos d’agost i setembre, són mesos ideals per a realitzar amb comoditat les seves comandes de llenya. A llenya Tor ja tenim els nostres magatzems plens i amb la llenya a punt per a servir. Aquests mesos de calor permeten als clients fer les comandes amb més tranquil·litat sense el risc de fer curts de llenya just en els mesos de més fred, dies de fortes gelades o en dies de nevades: en el moment més inoportú.

Comprar la llenya en aquesta època permet preparar l’espai destinat a la llenya amb calma i paciència. Cal recordar que és ideal disposar d’un espai una mica elevat, a cobert, a poder ser 
assolellat i sobretot, ventilat. Aquestes són les principals claus per mantenir la llenya seca en tot moment per a una millor combustió i estalvi.

A llenya Tor intentem sempre servir les seves comandes el mateix dia i amb la garantia d’una llenya seca, emmagatzemada a cobert. Tot i això, cada cop són més els clients que s’adonen dels avantatges de ser previsors i realitzar les seves comandes de llenya amb anticipació. Aprofiti l’estiu, a llenya Tor estem llestos per a servir-los.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp