Contacte

Informació de contacte

Adreça: Camí de Úrus a Das i Tartera (sense nom)
Coordenades gps: 42°21’20.5″N 1°51’35.8″E
Telèfon: 
678-469-024
650-287-181
Email: info@vendallenyacerdanya.com
Horari: De dilluns a dissabte de 9:00 a 20:00 h. Diumenges tancat, només atenem emergències si ens és possible.
En cas de recollida a la nau, recomanem sempre trucar prèviament. Fora de la temporada d’hivern és possible que hàgem de sortir per atendre les feines del camp i el bestiar.

Com trobar-nos?
La nostra nau es troba a 5 minuts en cotxe del poble de Úrus i Das. El camí més fàcil per trobar-nos es dirigir-se en direcció al poble de Úrus des de Das o Alp. Un cop arribi a la sortida per dirigir-se al poble de Úrus giri a la dreta cap avall i agafi el camí direcció a Tartera a escassos metres veurà un camí, giri a l’esquerra i a un centener de metres trobarà les nostres instal·lacions.

Llenya Tor Venda Llenya Cerdanya

Formulari de contacte

Tots els camps son obligatoris.

Informació bàsica sobre protecció de dades

El responsable de les seves dades és Vendallenyacerdanya.com. La finalitat de la recollida és donar resposta a la seva sol·licitud realitzada mitjançant el formulari de la pàgina web. La legitimació del tractament bé donada per la seva acceptació de la nostra política de privacitat mitjançant casella de verificació obligaria abans de l'enviament del formulari. No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades es conservaran el temps necessari per donar resposta a la seva sol·licitud i per acomplir les obligacions legals. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així la resta de drets, que estableix la llei com s’explica a la informació addicional detallada a la Política de privacitat

Mapa