Sobre nosaltres

Qui som

Vendallenyacerdanya.com és un servei creat per Miquel Tor, nascut i resident al poble d’Úrus a la Cerdanya. Des de fa més de set anys oferim serveis de venda de llenya seca a tota la comarca de la Cerdanya, tant catalana com francesa. La llenya es un element biodegradable, amb un preu econòmic comparat amb altres combustibles fòssils i que aporta una calidesa incomparable a les nostres llars.

En els durs hiverns de la nostra terra, una bona llar de foc o estufa de llenya sempre ha estat el millor company per passar llargues estones confortablement a casa nostre. Disposar d’una llenya de qualitat i seca és el millor aliat per fer un bon foc, una flama viva i unes bones brases.

Vàrem detectar que la Cerdanya no disposava d’un bon servei per atendre les necessitats dels residents de la comarca i de segones residencies i que calia un servei de qualitat, sense complicacions, econòmic i ràpid.

Les nostres instal·lacions es troben a 5 minuts del poble de Úrus on la llenya s’emmagatzema a cobert. Vàrem apostar per oferir llenya de qualitat, roure, freixe i faig. Llenyes dures que fan que el rendiment econòmic sigui molt més alt que amb fustes com ara el pi.

Disposem de serveis variats tant per a particulars com a professionals, des de la recollida de la llenya a les nostres instal·lacions fins a la col·locació al seu domicili.

Què diuen de nosaltres

Angela Garcia
Angela Garcia
Llegir més
Primera vegada que hi compràvem la llenya i molt bona experiència. Tenim un garatge amb un accés difícil i no ens han posat cap problema (altres empreses no ens l'havien volgut baixar). Bon tracte, molt amable! Repetirem segur!
J S
J S
Llegir més
Són molt complidors, producte i servei de primera. Totalment recomanable.
Previous
Next